Carpark Edward Thomsensvej, Copenhagen, 丹麦

  • 建筑类型:
  • 停车场
全屏地图 关闭 街景视图

The new parking house in Ørestad, which won first prize in a competition, is located at the corner of Edvard Thomsensvej, where its facades will enclose very different types of urban spaces and courtyards.

The architectural idea is that the building, with its light facades of a diffuse character, can adjust itself to the surroundings within the context of varied developments and urban spaces. A main idea is that the building in its entirety should not express itself as a parking house, but that the sight at street level alone communicates the building’s identity to motorists.

The facades are designed in white translucent materials with “greening” towards the courtyard and residential block to convey the desired expression, and help to bring the building in scale with the people living in the neighbourhood or just passing by.

阅读更多 down-arrow.png

项目概览

项目规模:
23 000 m2
楼层:
9
开发商:
By & Havn
施工单位:
A/S Pihl & Søn
结构设计师:
Orbicon A/S
建筑师:
PLH Arkitekter A/S
构件生产商:
Ambercon A/S
交付年份:
2012
完成时间:
2012

我们提供的解决方案

联系我们

Jonas Høg

Direktør

Bygningsingeniør

电话 +45 6611 1065
jonas.hog@peikko.com