Hospital České Budějovice, Extension and Construction Modification of Pavilion CH, České Budějovice, 捷克共和国

  • 建筑类型:
  • 医院建筑
全屏地图 关闭

The seven-storey extension and reconstruction of pavilion CH is part of reconstruction project of the hospital in České Budějovice. The aim of this part of the project is to modernize the workplace of surgical specialties and expand the capacity of the department, including increasing the facilities for both patients and medical staff.

Due to fact that the extension is connected to the existing building, it was necessary to use a construction system that allows the connection of existing floor structure to the new one whilst maintaining the same elevation levels. The solution with DELTABEAM® composite beams and prestressed hollow core panels, forming a small thickness slab without visible beams, met the prescribed technical requirements and, thanks to the flat ceiling, created space for HVAC systems and medical gases. A significant advantage of using a reinforced concrete composite structure with DELTABEAM® beams was the speed of construction.

阅读更多 down-arrow.png

项目概览

项目规模:
37 000 m2
楼层:
7
开发商:
Nemocnice České Budějovice, a.s.
施工单位:
Sdružení Pavilon CH – OHL ŽS, a.s. – Metrostav, a.s.
结构设计师:
ASK project s.r.o., Ing. Lukáš Benda, Ing. Jaroslav Hejl
建筑师:
AGP NOVA, s.r.o.
交付年份:
2020
完成时间:
2022

联系我们

Jaroslav Opavský

Jaroslav Opavský

obchodní manažér oblast Čechy

jaroslav.opavsky@peikko.com